Παπούτσι Τρεξίματος : Mizuno Wave Rider

 

To Wave Rider στην 20η του έκδοση, ξεπερνάει κάθε προσδοκία!!!

Το Wave Rider 20, μετά από δύο δεκαετίες συνεχούς βελτίωσης, έρχεται με εντελώς νέα τεχνολογία, μετατρέποντάς το, στο πιο άνετο και απορροφητικό παπούτσι της κατηγορίας του.

Το νέο Cloud Wave προσδίδει στο Wave Rider 20  πιο ομαλή και πιο σταθερή μετάβαση, παρέχοντας μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών χάρη στο νέο του σχεδιασμό. Επιστρέφει μεγαλύτερη ενέργεια καθώς ο νέος αυτός σχεδιασμός, του επιτρέπει μεγαλύτερη ανταπόκριση σε κάθε πάτημα. Τέλος, η νέα γεωμετρία του Wave, μετατρέπει τη δύναμη πρόσκρουσης σε ώθηση, καθοδηγώντας το πόδι σε πιο ομαλές προσγειώσεις.

Τα υψηλά επίπεδα απορρόφησης κραδασμών και επαναφοράς ενισχύονται επιπλέον, με το νέο σχεδιασμό της ενδιάμεσης σόλας, η οποία πλέον αποτελείται από την τεχνολογία U4icX, η οποία επιστρέφει ενέργεια σε κάθε βήμα προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και προστασία κατά την πρόσκρουση.

Το σύστημα DynamotionFit του Wave Rider 20, επιτρέπει στο άνω μέρος του υποδήματος να συνεργάζεται άψογα με το πόδι. Το ελαφρύ και διαπνέων άνω μέρος σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι ανθεκτικό και να εφαρμόζει άψογα.

Μετά από 20 επιτυχημένες εκδόσεις το Wave Rider αδιαμφισβήτητα είναι ένα μοντέλο που έχει κερδίσει την προτίμηση του δρομικού κοινού, έχοντας σταθερούς και πιστούς φίλους σε όλο τον κόσμο, φίλους που επιθυμούν να συνδυάσουν σε ένα ελαφρύ αθλητικό, την ταχύτητα με την σταθερότητα, χωρίς να πρέπει να θυσιάσουν την απορρόφηση κραδασμών.

Δοκιμάστε το πρώτοι σε ένα από τα τρία καταστήματα της Mizuno.

Κολωνάκι: Τσακάλωφ 22, Χαλάνδρι: Λεωφ. Κηφισίας 256, Γλυφάδα: Γρηγορίου Λαμπράκη17.