Πρόγραμμα Μελών ΚΠΙΣΝ Χριστουγεννιάτικη Έκπληξη

 

Πρόγραμμα Μελών ΚΠΙΣΝ

Χριστουγεννιάτικη Έκπληξη

 

Γίνετε Μέλος του ΚΠΙΣΝ ή χαρίστε την συνδρομή Μέλους ως Δώρο από 22/12/2016 ως 8/1/2017, καταβάλλοντας το 50% του κόστους συνδρομής

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), επιθυμώντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη μελλοντική λειτουργία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και να δώσει ώθηση στη δημιουργία μίας κοινότητας που θα αγκαλιάσει το έργο, καλύπτει με δωρεά του το 50% του κόστους για τις νέες εγγραφές Mελών που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο των Χριστουγέννων, για το διάστημα από 22 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου. Η δωρεά του ΙΣΝ θα καλύψει έως 30.000 νέες εγγραφές μελών. Η διαδικασία θα ισχύει για όσες εγγραφές πραγματοποιηθούν στο ΚΠΙΣΝ ή ηλεκτρονικά, στο www.SNFCC.org/members.

Επιπλέον, είναι εφικτή η αγορά συνδρομής Μέλους ως Δώρο, για όλους όσοι επιθυμούν να την χαρίσουν σε φίλους ή συγγενείς τους, υποστηρίζοντας και με αυτόν τον τρόπο τις δράσεις του ΚΠΙΣΝ.

Οι εγγραφές στο Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται είτε κατά την επίσκεψη στο ΚΠΙΣΝ, στο ειδικό σημείο εξυπηρέτησης Μελών στην Υποδοχή, ή ηλεκτρονικά στο www.SNFCC.org/members. Για όσα Μέλη εγγραφούν στο Πρόγραμμα από τώρα έως τον Οκτώβριο του 2017, η ισχύς της συνδρομής τους θα διαρκέσει έως τον Οκτώβριο του 2018.

Το Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ αποσκοπεί να ενεργοποιήσει τους πολίτες να στηρίξουν τη λειτουργία του ΚΠΙΣΝ, απολαμβάνοντας παράλληλα προνόμια σε σχέση με τις εκδηλώσεις και τις υπηρεσίες του. Οι συνδρομές των Μελών θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη προγραμμάτων και δράσεων για το ΚΠΙΣΝ, οι οποίες θα βασίζονται στις αξίες που αυτό πρεσβεύει, με αφετηρία το τρίπτυχο παιδεία – περιβάλλον – πολιτισμός, προσφέροντας μια ποικιλία δραστηριοτήτων και καθιστώντας το ΚΠΙΣΝ έναν τόπο προορισμού, ανοιχτό σε όλους. Τα έσοδα από το Πρόγραμμα Μελών θα παραδοθούν ως αποθεματικό για τη λειτουργία του ΚΠΙΣΝ, με την παράδοση του έργου στο Ελληνικό Δημόσιο.

Τα εγγεγραμμένα Μέλη μπορούν από τώρα να απολαμβάνουν κάποια από τα ιδιαίτερα προνόμια, πριν ακόμη την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ, μέσω εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται ειδικά για Μέλη, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του ΚΠΙΣΝ.

Το Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ www.SNFCC.org/members.